désir

Désir, een collectie met strakke, scherpe lijnen.Een mix van Soft Touch-feel (perzikhuideffect) met diepe tinten. Er zijn 4 afwerkingen in de collectie, voor een stevig eigentijdse resonantie. Soft Touch hars, 7 mm, met rechte randen.

Moderne uitstraling

De strakke, strakke designs van de Désir Collection zorgen ervoor dat je interieur modern blijft. Deze collectie past bij alle decoratieve stijlen. De scherpe lijnen benadrukken de kenmerken van uw muren of houtwerk en geven uw decoraties karakter.

iris

De Iris-collectie brengt een vleugje originaliteit en een retro-sfeer in je interieur, met zijn vorm geïnspireerd op de stijl van de jaren 30 en zijn stalen tuimelschakelaar. Een collectie met allemaal ronde stukken, satijn of soft touch. Gesatineerd materiaal 7 mm, diameter 80 mm.

Alle ronde vormen

Het eenvoudige, ronde profiel herinnert aan de stijl van de jaren dertig.De royale vormen zullen eenvoudige muren verfraaien, waardoor ze een centraal element van uw decoratie worden. Iris wordt versterkt met een satijnachtige afwerking.

karo

Het MODELEC-huis biedt de Karo-collectie, een ingetogen, eigentijds ontwerp dat een vleugje originaliteit en moderniteit in uw interieur brengt. Met zijn gebogen profiel en zes verschillende afwerkingen past deze collectie prachtig in verschillende decoratieve stijlen. Gesatineerd of Soft Touch materiaal 7 mm.

Een onderscheidend ontwerp

Het ronde ontwerp roept de stijl van de jaren 30 op. De stalen tuimelschakelaar geeft een origineel tintje aan je interieur en geeft het een echte eigen identiteit.

overige merken