PHOLC

Pholc is een Zweeds verlichtingsmerk met een nieuwe kijk op Scandinavisch design. Wij geloven in de kracht van expressieve eenvoud – in het creëren van tijdloze esthetiek met sterke persoonlijkheden. We blijven de grenzen verleggen, stimuleren een constante beweging tussen het bekende en het onbekende, altijd stelling nemen tegen het verwachte. Zweeds – nooit gewoon.

 

TOEKOMST

Onze verlichtingsoplossingen zijn ontworpen om elke ruimte op te fleuren. Elke lamp met zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid ¬– vraagt ​​aandacht, wekt nieuwsgierigheid. We verkennen voortdurend nieuwe benaderingen en uitdrukkingen door onze samenwerking met talenten uit verschillende vakgebieden. Onze partners delen het unieke vermogen en de moed om sterke designstatements te maken. Samen dagen we conventies uit en creëren we voor de toekomst.

Opgericht in 2015 door Maja en Samuel Norburg met de ambitie om te definiëren en vorm te geven aan wat Zweeds design kan zijn. Pholc wordt gedreven door de wil om altijd expressief, relevant, verfijnd en geïnformeerd te blijven.

 

overige merken