valerie objects

Valerie_objects is een Belgisch high-end designlabel geïnitieerd door Axel Van Den Bossche, CEO van het gerenommeerde designbedrijf Serax, en Veerle Wenes, eigenaar van de iconische design & kunstgalerie Valerie Traan. De missie is om buitengewone ontwerpers en kunstenaars in staat te stellen hun kenmerkende stijl te vertalen in tastbare objecten, om zo een esthetische betekenis te geven aan de gereedschappen en objecten die we dagelijks gebruiken. Kortom: geef alledaagse voorwerpen hun schoonheid terug.

SIGNATUUR

Ontwerpduo Muller Van Severen tekende als eerste bij valerie_objects. Ze worden beschouwd als een van de meest beeldbepalende Europese ontwerpers van vandaag. Andere makers volgden, van gevestigde makers die hun stempel op de designwereld hebben gedrukt (zoals Maarten Baas, Studio Wieki Somers, Big Game, …) tot jonge en experimentele creatievelingen die de manier waarop we naar objecten kijken uitdagen (Destroyers / Builders, Knutson + Ballouhey ,, …). Eén ding hebben alle makers gemeen: ze vallen op door hun duidelijke signatuur, hun stijl is direct herkenbaar, of ze nu een tafel of een theepot maken.

TOEGANKELIJK

Valerie_objects begrijpt de drive van de ontwerper om een ​​duurzame, kenmerkende stijl te ontwikkelen, evenals de wens van de consument om verbinding te maken met een geduldig geselecteerd object. Het label staat voor unieke en toch toegankelijke creaties, allemaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Door te focussen op de emotionele kracht van design, biedt valerie_objects objecten aan waarmee veel eigenaren een bijzondere band ontwikkelen: ze raken steeds meer gehecht naarmate het object onderdeel wordt van hun persoonlijke verhaal.

overige merken